Frivillig løypeavgift / støttemedlemskap 2016

Til alle hytteeiere.

Velkommen til ny skisesong!

Vi i Stugudal Fjell gleder oss til en ny vinter, med mange fine ski-opplevelser i våre fantastiske naturområder. Forhåpentligvis vil vi få nok snø slik at vi kan tilby godt preparerte skiløyper gjennom hele vintersesongen.Preparerte skiløyper gjør skituren bedre – uansett om du er mosjonist, aktiv utøver, eller rett og slett spenner på deg skiene for å nyte turen i seg selv.Og så må vi ikke glemme barna som skal ta sine første skritt på ski, og som vil oppleve mer mestring og glede i gode spor som hjelper ustødige ben å holde styr på skiene…

Et godt løypenett med preparerte spor er i tillegg en reell verdiøkning, som bidrar til å øke prisen på hytter og tomter – noe som kommer både hytteeiere og grunneiere til gode. Det er mange åpenbare fordeler med å tilby preparerte skiløyper gjennom vinteren. Det er imidlertid en stor utfordring å finansiere denne storsatsingen. Til tross for betydelige antall dugnadstimer, reklameinntekter og kommunale tilskudd, er det likevel ikke nok midler til å holde tråkkemaskin og snøscootere i gang gjennom vinteren.

Vi er derfor helt avhengig av den støtten hver og en av dere kan bidra med. Vi oppfordrer alle til å betale giroen på 450,- kr/husstand.

Beløpet på giroen kan økes, og vi blir veldig takknemlige for alle bidrag.

For å synliggjøre våre støttespillere, vil vi i år også trykke listen over alle bidragsytere i påskenummeret av bladet Nytt fra Stugudal Fjell.

Oppdatert informasjon og status på vårt løypenett finner dere på www.skiporet.no og på facebooksiden til Tydal Ski.

Stugudal Fjell takker for støtten og ønsker alle en flott vintersesong! 

NB! Dersom du ikke har fått giro i posten kan du betale manuelt. 

Betalingsinformasjon:

Beskrivelse: Beløp Frivillig løypekontingent 2016/2017.

Beløp kr 450,00

Stugudal Fjell 7590 Tydal

BANKKONTO: 4285 07 92768

Eller VIPPS: nr 59588 

Støttemedlemskap:

Vi blir også veldig glade for et støttemedlemskap på kr 250.

Betales til samme bankkonto med tekst:

Støttemedlemskap

eller VIPPS nr  59588